Vectoriseren van plattegronden

Wij vectoriseren plattegronden en koppelen deze met bronnen zoals coördinaten, luchtfoto’s en objectdata. Wij digitaliseren uw analoge archief, updaten digitale kaarten en zorgen voor de objectkoppelingen. Wij vectoriseren analoge plattegronden niet met een automatische conversie, wat foutgevoelig is, maar maken een perfecte handmatige conversie via een transparante overlay. Een kaart wordt gevectoriseeerd door gespecialiseerde cartografen uit India.


Ons team in Hyderabad India focust op het vectoriseren van plattegronden, landkaarten en fotogrammetrie beelden. In het kantoor ernaast zitten onze CAD engineers voor het vectoriseren naar CAD tekeningen. Wij werken met lage lonen landen wat zeker niet nadelig is voor de kwaliteit van vectoriseren. Sterker nog wij geloven in verbetering vanwege:
  • » hoog opgeleide cartografen en engineers
  • » zeer goede discipline
  • » door lagere prijzen meer tijd voor precisie
  • » meer geo referentiepunten voor hoge kwaliteitnorm detailniveau en locatie coördinaten
  • » vectoriseren handmatig op hoog inzoomniveau

Wij vectoriseren bronmateriaal, zoals diverse landkaarten, luchtfoto’s en sattelietbeelden. Wij kunnen de kaarten optimaliseren met een laagstructuur, een nieuwe codering, en een naar objectdata. Onze focus is op het vectoriseren en actualiseren van de plattegrond.

Vraag stellen