CAD tekeningen revisie

Onze mechanische, civiele of elektrische engineers faciliteren graag met het doorvoeren van een revisie in uw CAD tekeningen. In hoeverre is uw tekenpakket nog actueel? Wij kunnen de wijzigingen doorvoeren in CAD. Wij zorgen ervoor dat uw CAD tekeningen raadpleegbaar en up to date zijn.

Wij werken met mechanische, elektrische en civiele engineers die goed uit de voeten kunnen met de revisie aanwijzingen. Daarbij blijft communicatie belangrijk. In sommige gevallen zijn handschriften slecht leesbaar of zijn er vragen over revisie notities. Wij faciliteren een goede samenwerking.

Tekeningenpakket updaten met revisies

CAD tekeningen digitaliseren is eenvoudiger dan dan revisietekeningen. Desalniettemin hebben wij prima ervaringen met het neerleggen van dit werk in India of India. De communicatie, co÷rdinatie en controle van de projectleider weegt wat zwaarder dan bij het maken van een 1:1 copy.

Overleg uw project eens met Scanner Rent. Wij presenteren u graag de verschillende mogelijkheden voor CAD tekeningen revisie. U kunt onze CAD engineer inhuren voor CAD tekeningen op detacheringbasis of ons inhuren op projectbasis. Daarbij heeft u de keuze om uw CAD tekeningen te laten bewerken in Nederland of in India.

Vrijblijvende afspraak