CAD tekeningen

ScannerRent beschikt over geavanceerde grootformaat scanners om tekeningen tot A0 te digitaliseren. Aan de hand van deze scherpe beelden kunnen we met engineers uit Nederland of India verdergaan met de conversie van de scans naar CAD. Profiteer van onze hardware, software, lage loonkosten en knowhow om tekeningen met precisie te digitaliseren naar CAD. Naast digitalisering voeren wij ook veel revisie correcties door. Wij maken uw CAD tekeningen up to date.

Onze service komt het best tot zijn recht bij digitalisering naar CAD tekeningen of revisie. Voor productontwikkeling en nieuwe ontwerp kunt u zich beter wenden tot een Nederlandse engineer. De communicatie, samenwerking en het creatieve denkproces bij productontwikkeling verloopt anders. Hierbij is het van belang dat de engineer een korte communicatielijn heeft naar de opdrachtgever en dat er in Nederlands kan worden gepraat.


Scanner Rent kan u begeleiden met uw CAD tekeningen aan de hand van onderstaande serviceprogramma's:
  • 1) Automatische CAD conversie via software en editing
  • 2) CAD digitalisering door manuele nabootsing
  • 3) Vectoriseren van GIS kaarten

CAD tekeningen - detachering

Naast CAD tekeningen op projectbasis detacheren wij ook mechanische, elektrische en civiele engineers uit India. Dit is gericht op cliënten die graag de projectcoördinatie zelf willen organiseren. U heeft het CAD tekeningen projectbeheer volledig in handen. Wij leveren hoog opgeleide CAD engineers. Bij detachering van Nederlandse engineers gaat de medewerker aan de slag op uw locatie. Uw organisatie is verantwoordelijk voor de software, de hardware en de coaching. Bij detachering van engineers in Indonesië zorgen wij voor het bureau, de software, computers en de aansturing. U stuurt ze dan wel taakgericht zelf aan.

Tarieven